Portfolio

Opus-X tekst en redactie werkt voor diverse reclamebureaus, uitgeverijen, communicatieafdelingen van grote organisaties en voor mkb-bedrijven die juist niet over een communicatieafdeling beschikken.

Een greep uit het klantenbestand:
2de Spoor re-integratie, Applepie communicatie, Attero, Autoschade Leo Brans, BOOMING magazine, Clap communicatieregisseurs, De Verzuimmakelaar, Drukkerij Ketelaars, Elbo Technology, Essent, Findr, FONZ, IBN Holding, Insta, Jess, KPlus Kunststoftechniek, Kwaaijongens, Live Your Dreams, Metaalplan, Profloor Europe, Sligro, TIKKL, Waterschap Aa en Maas...

Voor deze klanten zijn teksten geschreven die gebruikt zijn voor advertenties, folders, brochures, (e-)mailings, personeelsbladen, projectboeken, persberichten, uitnodigingen, blogartikelen, websites, journalistieke artikelen, et cetera...

BOOMING

BOOMING
BOOMING is een ondernemers-magazine voor Uden, Odiliapeel en Volkel. Jennie Ketelaars is lid van de klankbordgroep en voert het bladmanagement, de hoofd- en eindredactie.

Digitale magazines Elbo Technology

Digitale magazines Elbo Technology
Voor de digitale nieuwsbrieven en het actualiteitenplatform Elbo Live schrijft Opus-X diverse artikelen. Ook de digitale magazines worden door Jennie geschreven.

IBN personeelsblad TDBD

IBN personeelsblad TDBD
Vanaf eind 2011 tot heden schrijft Opus-X voor (bijna) elke uitgave van het gedrukte personeelsblad TDBD diverse artikelen. Ter vervanging of ondersteuning van de bedrijfsjournalist voert Jennie bovendien voor een aantal uitgaven het bladmanagement en de eindredactie.

IBN blogartikelen
Alle vaste bloggers binnen IBN worden bij het schrijven van hun blogartikelen ondersteund door Jennie Ketelaars.

IBN testimonials
IBN Arbeidsintegratie laat klanten aan het woord. Opus-X schreef dertien succesverhalen

Woonmagazine Living Arts

Woonmagazine Living Arts
Van 2006 tot 2014 was Jennie Ketelaars hoofd- en eindredacteur van Living Arts, een lifestyle magazine voor stijlvol wonen en comfortabel leven, dat werd verspreid in Noord-Brabant.

Relatiemagazine Elbo Spot

Relatiemagazine Elbo Spot
Van 2010 tot 2015 werden de teksten voor het relatiemagazine Elbo Spot geheel verzorgd door Opus-X. In 2015 is Elbo Technology overgegaan op digitale magazines

Projectboeken Essent

Projectboeken Essent
Het 132 pagina’s tellende projectboek van Essent over de bouw van een warmtekrachtcentrale in Moerdijk, is geheel door Opus-X geschreven. De tekst voor het projectboek Clauscentrale is geredigeerd.

Magazine Senior

Magazine Senior
Jennie Ketelaars heeft aan de wieg gestaan van Senior, een magazine over servicewonen in optima forma, dat landelijk werd verspreid. Ook het vakblad in deze branche, Senior Vak, heeft zij mede opgericht.

 

Voor de eerste vijf uitgaven van Senior heeft Jennie het gehele productieproces gecoördineerd en de hoofd- en eindredactie gevoerd en voor de eerste twee uitgaven tevens alle artikelen geschreven.